Skip to content

Lupii de pe Wall Street Floreasca. “Taxa de șmecherie” și marele plan

Table of Contents


Ne-au zis acționarii lui Dinamo că au know-how!? Ne-au zis!

Văzând că nu bagă bani în club, că nu mișcă nimic pe marketing, nici pe comunicare, așa cum merită Dinamo, văzând că nu deblochează transferurile și că până și prima promisă jucătorilor pentru promovare au pus-o pe hold, eu i-am ironizat un pic, însă e vremea să îmi fac mea culpa: majoritarii de la Dinamo chiar au know-how!

Voicu și Nicolescu solicită un comision de 4% celor interesați să devină acționari în Red & White. (companie care deține 80% din club)

Pe cale de consecință, rezultă că Eugen Voicu și Andrei Niculescu au încasat deja câteva zeci de mii de Euro de la domnii Florică și Pavel, conform subscripțiilor lor. Sau au de primit, nu știu exact, pentru că la conturile lor personale nu am acces. Nu încă!

Glumesc, am!

Nu, chiar glumesc, eu doar intuiesc că depozitele lor în bănci nu arată demn de patroni la Dinamo, din ce se vede cu ochiul liber, atâta tot! Este ceea ce englezii numesc “educated guess”.

Însă pentru “taxa de șmecherie” pe care o solicită de la investitori, chiar îi apreciez. Ăsta e know-how level 999.

“Îi spun domnului Andone că la anul când va dori să ne dea bani pentru a-i administra şi a face parte din acest proiect, va fi mai scump. Dar asta e doar o glumă.” - Andrei Nicolescu, Fanatik, mai 20023.

“PLANUL”. SAU CE VOR MAJORITARII DE LA DINAMO

  1. Control. Dar fără să investească, fie pentru că nu au resurse financiare, cazul lui Nicolescu, fie pentru că nu vor, cazul lui Voicu, care păstrează compania la care este CEO departe de club. Pentru Certinvest, Dinamo pare ciumă, însă suporterii sunt “provocați” să investească masiv în Red&White.
  2. Să conducă. Nicolescu vrea mandat de președinte pe 3-4 ani, timp în care să nu fie întrebat nimic, convins fiind că îi va aduce glorie lui Dinamo. Însă alții să bage bani și să își asume riscul de a fi administrați greșit.

Nici una dintre cele două condiții nu le sună bine potențialilor investitori, care mai trebuie să achite și comisionul de 4% din investiția inițială, în contul căreia vor primi acțiuni Red&White.

Mai departe, judecați voi, cu mințile voastre, dacă interesul lui Dinamo primează aici sau cu totul altele. Acum știți exact în ce constă “planul” de la care “nu ne abatem”.

“Mi se pare că acționarii lui Dinamo fac speculă” - Ionuț Lupescu, Playsport.

IMPORTANT

Informațiile mele pot fi eronate, de aceea sper ca presa să verifice și să lămurească astfel lucrurile pentru suporteri, care trebuie să știe ce se întâmplă cu clubul lor.

Eu chiar insist să le spun, pentru că suporterii sunt cei care au salvat Dinamo și care acum se luptă cu “provocarea” lansată de “Lupii de pe Wall Street Floreasca”.

O fac din iubire și patimă, nu pentru “cincinal”, motiv pentru care merită mai mult respect.

Comments

Latest