Skip to content

O veste bună pentru Dinamo și una rea pentru Vlad Iacob

Table of Contents

Mai sunt doar 14 zile până începe noul sezon din Liga 1 și Dinamo are în continuare transferurile blocate.

În cantonamentul din Slovenia au ajuns doi jucători noi, atacantul Hakim Abdallah (25 de ani) și portarul Adnan Golubovic (27 de ani). Dinamo însă nu poate înregistra contracte de joc până când FIFA nu ridică interdicția.

Vestea bună este că acționarii au inițiat deja negocierile cu foștii jucătorii care au de primit bani de la Dinamo pentru ca FIFA să ridice interdicția la transferuri.

Suma totală este în jurul a 580.000 de Euro, care nu poate fi plătită direct de club, ci prin terți. În urma negocierilor despre care vorbeam această suma poate scădea.

Să sperăm că vom primi vestea deblocării transferurilor cât mai curând, pentru că Dinamo este deja în mare criză de timp.

Odată jucătorii semnați, contractele trebuie înregistrate la FRF, dreptul efectiv de joc fiind acordat câteva zile mai târziu.

Din informatiile mele, la care aveți acces în exclusivitate, Eugen Voicu a garatat personal deblocarea transferurilor, însă e posibil ca banii necesari să vină și din altă parte. Cert este că plățile nu pot fi făcute direct de către club, din cauza rigorilor insolvenței, însă acestea sunt detalii mai puțin importante pentru Ovidiu Burcă și suporterii lui Dinamo.

Pe lângă vestea bună, am și una proastă în ce-l privește pe Vlad Iacob.

Așa cum v-am anunțat cu aproape două săptămâni în urmă, informație negată inițial de acționari, însă ulterior confirmată de către aceștia în presă, Andrei Nicolescu își dorește neapărat să pună mâna pe funcția de administrator special. De ce!?

Pentru că aceasta echivalează practic cu cea de Președinte executiv.

În acest sens, acționarul Red & White are de gând să declanșeze cât mai curând procedurile care să permită înlocuirea din funcție a lui Vlad. Informația a fost confirmată chiar astăzi de către Eugen Voicu în Prosportul lui Cătălin Mureșanu.

Nu este clar însă dacă acționarii majoritari îi vor oferi o altă funcție lui Iacob Junior, dacă aceasta va fi la Dinamo sau în Red & White și nici dacă actualul administrator special o va accepta.

Să sperăm că această mutare nu va declanșa lupte interne în club, însă asta n-ar fi chiar o mare surpriză pentru suporteri. Când a fost liniște la Dinamo!?

Comments

Latest