Skip to content

SALUT

Numele meu este Daniel Șendre. Sunt dinamovist, suporter, jurnalist și tată. Am lucrat câțiva ani pentru Gazeta Sporturilor (2008-2013) și am colaborat ulterior cu Fanatik, în două rânduri, publicație de care m-am despărțit recent, așa că acum țin același drum drept, dar pe cont propriu. Cu scrisul ăsta e greu!

La fel și cu adevărul, câți dintre noi mai avem inconștiența de a-l spune!? În lumea de astăzi, îți poți pierde locul de muncă, te reneagă prietenii și riști să te scuipe până și vecinii, deci mai bine stai cuminte acolo, în linie.

De ce să te abonezi!? Pe site vei găsi informații care nu vor apărea niciodată în presă, din diferite motive, printre care și acela că sunt genul de informații nepuplicabile.

Tot aici vei găsi opinii, analize, interviuri, culise, zvonuri și șoapte legate de fotbal, Dinamo și viață.

Te voi ajuta să înțelegi mai bine ce se petrece, inclusiv în presă, fie spunându-ți ce nu știi, fie schimbând unghiul din care privești lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi, intrând astfel în "lumea lui Șendre". Jurnalist independent.

Cele mai importante și mai sensibile informații le vei primi și pe email, sub forma unui newsletter, dedicat și foarte personal. Așa, ca de la un om onest cu cititorii lui, la un om care apreciază asta.

Mulțumesc pentru încredere!