SALUT

SALUT

Numele meu este Daniel Șendre. Dacă nu știi cine sunt, probabil că nici nu ai ce căuta aici, pentru că nu poți avea încredere într-un om despre care nu știi nimic.

Pe scurt, îți spun doar atât: sunt dinamovist, suporter, jurnalist și tată. Am lucrat câțiva ani pentru Gazeta Sporturilor (2008-2013) și am colaborat ulterior cu Fanatik, însă apucăturile de jurnalist mi-au rămas și astăzi.

DE CE SĂ TE ABONEZI

Pe site vei găsi informații care nu vor apărea niciodată în presă, din diferite motive, printre care și acela că sunt genul de informații nepuplicabile.

Tot aici vei găsi opinii, analize, interviuri, culise, zvonuri și șoapte legate de fotbal, Dinamo și viață. Te voi ajuta să înțelegi mai bine ce se petrece, inclusiv în presă, fie spunându-ți ce nu știi, fie schimbând unghiul din care privești lucrurile. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi, intrând astfel în "lumea lui Șendre".

Cele mai importante și mai sensibile informații le vei primi și pe email, sub forma unui newsletter, dedicat și foarte personal. Așa, ca de la un om onest cu cititorii lui, la un om care apreciază asta.

Mulțumesc pentru încredere!