Andrei Nicolescu induce în eroare suporterii dinamoviști

Andrei Nicolescu induce în eroare suporterii dinamoviști

Astăzi, suporterii dinamoviști au primit un email, nesolicitat, de la Andrei Nicolescu, care nu știu ce bază de date a folosit pentru a ajunge la noi. Așteptăm lămuriri!

Am constatat cu stupoare că acționarul majoritar ne induce în eroare.

  1. “Numele meu este Andrei Nicolescu, Acţionar cofondator, Preşedinte şi Director General Dinamo 1948.”

FALS! Andrei Nicolescu nu deține nici una dintre aceste calități. Acest om nu deține nici o funcție în cadrul clubului Dinamo măcar, ce să mai vorbim despre “cofondator”.

Realitatea. Andrei Nicolescu are calități doar în Red&White, companie ce deține acțiuni la club.

  1. “Am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948 și de a deveni acționar în clubul nostru de suflet.”

FALS! Andrei Nicolescu le cere suporterilor dinamoviști să devină acționari în Red&White, companie prin care el și Voicu dețin 80% din club. Nuanță esențială, trecută însă cu vederea, voit, de către un avocat, atenție mare, deci nu un profan în probleme juridice!

Realitatea. Este ca și când suporterii ar fi investit în firma “Lotus”, deținută de Cortacero și apoi de Șerdean, lucru pe care, evident, suporterii nu l-au făcut. Câinii au băgat bani direct în clubul lor, pe care și l-au salvat.

Dar l-am salvat, oare!? Sau doar am dat din lac în puț!? Suporterii sunt “provocați” să investească în continuare, prin diferite mecanisme și ONG-uri, în companiile deținute de alții, nu în Dinamo al lor!

DDB: "NU! PESTE CADAVRELE NOASTRE"

Mă bucur că DDB nu a căzut în această capcană! DDB mi-a comunicat, oficial, că programul nu i-a cedat baza de date, asta însemnând chiar o ilegalitate. Vezi GDPR!

Citez: “Exclus! Peste cadavrele noastre!”

Deci membri cotizanți să stea linistiți, Nicolescu a folosit altă bază de date!

Mai departe, sper ca DDB să nu abandoneze Dinamo. Suporterii trebuie să susțină clubul, strict, nu patroni, actualii mai abili decât Cortacero și Șerdean, e adevărat, dar tot fără resurse financiare suficiente pentru a susține acest brand uriaș! Am muncit ani de zile pentru program, am investit emoții, timp și bani în Dinamo, nu în companiile altor acționari!

După ce le-a luat suporterilor din acțiuni, prin tot ceea ce fac, în disperarea de a face rost de finanțare, există riscul ca majoritarii Red&White să spargă organizația, chiar s-o omoare. “Câinilor” li se cere acum să susțină Red&White, un Lotus mai spălat, fără să aibă un minimum de control vizavi de ce se va întâmpla cu banii lor.

Într-o singură privință prezintă realitatea Andrei Nicolescu în acel email.

“Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră.”

Dinamo este, într-adevăr, în acest moment, echipa “lor”!

Însă make no mistake, Andrei Nicolescu, doar juridic ești proprietar!

DINAMO ÎNSEAMNĂ SUPORTERII LUI