Skip to content

Ovidiu Burcă refuză nepotismele la Dinamo

Table of Contents

Aflu lucruri despre Ovidiu care efectiv mă încântă.

Antrenorul nu acceptă ca fiul acționarului Claudiu Florică să facă parte din lotul lui Dinamo. Mesajul transmis patronatului este demențial.

“Cooptați 11 acționari și nu mai aveți nevoie de antrenor, pentru că veți avea o echipă trăsnet”, am aflat, pe surse, că le-ar fi transmis Burcă lui Nicolescu și Voicu.

Zilele trecute, l-am contactat pe Ovidiu pentru a-i cere să confirme sau să infirme informația. I-am spus că suporterii MERITĂ și TREBUIE să știe ce ce întâmplă, ba mai mult chiar. “Vreau să te adore, nu numai să te iubească!”

Răspunsul lui Ovidiu a fost următorul:

“Nu trebuie să confirm sau sa infirm nimic, Daniel! Nu trebuie nici să mă iubească sau să mă adore. Nu asta e important! Să fie siguri că voi face ce e cel mai bine pentru club și pentru echipă!”

Ovidiu a continuat:

“Ce am promis atunci când am venit voi susține în continuare: profesionalism, disciplină, devotament, pasiune, modestie, etica muncii. Lucruri normale. Pentru toate astea, bazați-vă pe mine! La finalul zilei, rezultatul poate fi bun sau nu”.

Îmi dă o încredere omul ăsta fantastică și mă bucur că este ACOLO!

Antrenorul lui Dinamo refuză să antreneze nepotisme!

În ce mă privește, dacă îi ești dedicat lui Dinamo și numai lui Dinamo, pe mine m-ai câștigat, indiferent cine ești și ce poziție ocupi în club.

Principiile după care se ghidează Ovidiu în meserie sunt cele corecte, de aceea sper să nu abdice de la ele, indiferent cât de mare e presiunea.

Și ghici, ce! Răspunsul antrenorului lui Dinamo a fost mai limpede decât promovarea pe care ne-a oferit-o: “Niciodată”.

CINSTE ȚIE, OVIDIU! MULȚUMIM!

Felicitări și lui Vlad Iacob pentru inspirația de a-l fi adus!

P.S. Am ezitat să fac publică informația, din teama de a nu-i face rău. Am ajuns însă la concluzia că acționarii majoritari trebuie să fie inconștienti să îi facă probleme, pentru că Ovidiu este practic tot ce îi ține “în picioare”, din punct de vedere sportiv. Îl încurajez să insiste să i se deblocheze transferurile, pentru că merită să se bată cu șanse în Superligă.

La fel și suporterii, deci o face pentru Dinamo!

Comments

Latest