Skip to content

Ovidiu Burcă i-a băgat în ședință pe acționari. Ce le-a cerut antrenorul

Table of Contents

Dinamo s-a reunit joi dimineață, când o parte din jucătorii trupei din „Ștefan cel Mare” au efectuat vizita medicală la Policlinica Vitan din capitală.

La reunire nu au fost prezenți jucătorii străini, însă a revenit mijlocașul de bandă Geani Crețu, 23 de ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat la FC Argeș. Din lotul lui Dinamo se pare că va face parte și Ricardo Grigore, revenit după perioadele petrecute la FCU Craiova și Petrolul Ploiești.

Jucătorii noștri au început deja pregătirea sub comanda lui Ovidiu Burcă, la Săftica, urmând să plece în cantonament pe 26 iunie, în Slovenia, pentru 10 zile, timp în care Dinamo a perfectat și trei meciuri amicale.

Ovidiu însă nu are liniște, pentru că Dinamo are nevoie de întăriri serioase pentru a putea face față în Liga 1.

În acest sens, antrenorul a solicitat o întâlnire cu acționarii majoritari de la Red&White, în cadrul căreia a cerut lămuriri despre strategia de deblocare a transferurilor. Concret, antrenorul lui Dinamo a cerut transferuri și le-a cerut “acum”. Ovidiu le-a explicat lui Voicu și Nicolescu faptul că ar fi fost bine să aibă la dispoziție în cantonament jucătorii pe care Dinamo a pus ochii.

Din păcate, strategia anunțată deja public de acționari nu îi va permite asta.

Atât Eugen Voicu, cât și Andrei Nicolescu, au ajunțat în apariții publice că vor aștepta rezolvarea problemei la TAS, pe cale juridică, “până pe data de 3 sau 4 iulie”, în caz contrar urmând ca transferurile să fie deblocate prin achitarea sumelor în litigiu.

Este o situație care îl îngrijorează pe Ovidiu, în mod evident, cele 10 zile rămase la dispoziție, din acel moment, pentru parafarea contractelor și pentru integrarea noilor jucători în angrenajul echipei reprezentând un timp extrem de scurt.

Sezonul competițional 2023-2024 al Ligii 1 începe pe data de 14 iulie, adică în mai puțin de o lună.

Un alt motiv de îngrijorare pentru Ovidiu Burcă, Vlad Iacob și Gabi Glăvan, noul director sportiv, care încă nu a semnat cu Dinamo, din păcate, este și acela că jucătorii cu care se discută pot semna cu alte echipe, în lipsa unor garanții care să le ofere certitudinea că Dinamo va putea să îi legitimeze.

Suma pe care Dinamo trebuie să o achite pentru a debloca transferurile este de peste 500.000 de Euro.

Despre mesajul transmis suporterilor dinamoviști precum și de ce este bine că Ovidiu insistă pentru transferuri puteți citi în articolul cu "nepotismele".

Comments

Latest