Skip to content

Încă o meschinărie Red & White! Răzvan Zăvăleanu nu are ce să aprobe

Table of Contents

Acționarul majoritar continuă să inducă în eroare suporterii lui Dinamo.

Astăzi, într-un interviu în Gazeta Sporturilor, întrebat fiind despre planul de reorganizare recent amânat, Andrei Nicolescu a cotit-o înspre “crowdfunding”. E normal să procedeze așa, pentru că banii suporterilor sunt singura modalitate ca el să rămână acționar.

Anormală însă este meschinăria de care continuă să dea dovadă. Citez din interviul în cauză:

"Miercuri vom anunța, într-o conferință de presă, prima rundă publică de finanțare prin platforma de crowdfunding, o premieră absolută pentru România.

De asemenea, așteptăm aprobarea bugetului pentru anul competițional 2023-2024 de către administratorul judiciar pentru a putea intra în normalitate cu activitatea clubului.”

Ați sesizat cu toții meschinăria din final, Nicolescu a spus-o inclusiv intr-o emisiune Playsport, eu doar o să explic motivele care stau în spatele ei.


ADMINISTRATORUL JUDICIAR NU ARE CE SĂ APROBE

Dinamo are un plan de reorganizare după care funcționează și un altul care așteaptă pronunțarea Instanței. În ambele sunt prevăzute aspecte financiare de redresare, care nu trebuie decât să fie respectate. Asta cere legea, nu noi!

Cu alte cuvinte, tendința continuă a acționarului majoritar de a-și ascunde neputința în spatele unor situații și oameni trebuie stopată urgent.

Activitatea clubului depinde strict de cei care o manageriază, Red&White nu trebuie decât să vireze în club resursele financiare necesare.

Pot fi angajați oamenii de care este nevoie în organigramă, pot fi deblocate transferurile, se pot plăti salariile, se poate achiziționa un nou autocar, pot fi aduși jucători, se poate deschide un magazin oficial, Andrei Nicolescu poate face orice dorește pentru a transforma Dinamo în “cel mai respectat club din România”, așa cum sună “sloganul” corporatist oficial.

SĂ PUNEM RĂUL ÎNAINTE

Să presupunem că RTZ este cea care le pune bețe în roate acționarilor, refuzând să aprobe aducerea în club a lui Guillem Graell Alabern, directorul de marketing al FC Barcelona.

Salariul solicitat ar da categoric planul de reorganizare peste cap, cel mai probabil.

Însă nici o problemă, Andrei Nicolescu are posibilitatea să îl angajeze în Red&White. Asta nu l-ar opri sub nici o formă pe Alabern să muncească pentru Dinamo.

De altfel, toți cei din echipa DDB am procedat asemănător, ani de zile. Cu toții am muncit pentru Dinamo, fără cărți de muncă și fără salariu chiar.

MAREA PROBLEMĂ A ACȚIONARULUI RED&WHITE

Să încerci să mărești organigrama clubului prin aducerea unor oameni din anturaj, cărora să le oferi salarii foarte mari, fără însă a vira fondurile necesare, ar fi nebunie curată!

Este exact ce a făcut Cortacero atunci când a aterizat în Groapă. Gașca spaniolă a căpușat clubul, apoi i-au adus și pe alții, oferindu-le salarii colosale, toate pe spatele lui Dinamo!

RTZ de aceea și este acolo. Răzvan Zăvăleanu a fost mandatat de către un judecător să se asigure că în club lucrurile se desfășoară responsabil și legal.

Succesul acționarilor ar însemna binele lui Dinamo și automat îndeplinirea mandatului asumat de către administratorul judiciar.

Mult succes și lui Vlad Iacob, administrator special!

Responsabilitatea celor 2 este uriașă.

Comments

Latest