Skip to content

Elveția-România 2-2. Nu sunt atenți, le-am luat banii!

Table of Contents

A auzit Iordănescu ăla mic Junior că cea mai bună apărare este atacul, așa că a răsturnat complet fotbalul cu Elveția. “Cel mai bun atac este apărarea în 15”, a fost strategia lui Edi.

Grupați toți sub scuturi, războinicii noștri au ținut dispozitivul compact, undeva pe linia de 16 metri, chiar pe colț, lângă Non Stop. Nu vreau să greșesc, însă pe flancul drept, ținând scutul invers, am senzația că l-am văzut în carapace și pe nea Miai.

“Hold. Hold. Hooooold the line”, striga din răsputeri Edi, pitit undeva după o colină aflată în fața dealului, stânga, spate.

Eroic au rezistat ai noștri în fața Elveției, până prin minutul 27, când au fost nevoiți să pună genunchiul în pământ prima dată, din cauza unei extorsiuni al unui degajament într-o apă chiar în careul de 6. Pe românește acu, s-a bășit nea Miai! Spațiu închis, acolo, sub scuturi, deci neaerisit corespunzător, mă rog, stiți cum este, n-au mai putut rezista gălbiorii noștri cu Penny pe piepturi. 1-0 pentru scârbele alea în roșu!

Eu în momentul acela am crezut că iese nasol, sincer să fiu. Iuți la mânie cum îi știm pe tatuații lui Edi, am fost convins că scot furcile și topoarele din poșete și fac măcel. Zic: “începe Coman, Omul Păiangăn al lui nea Gigi, să dea drumu la biciclete, dă-i găsăște toți dracii pe nefericiții ăia neutri. Să vezi acu ce îi amețește Stanciu pe Xhaka, Freuler și Shaqiri”

Dar când mă uit în dreapta, hop, îl văd pe Drăgușin lângă Amdouni, mai ferit, așa, cum l-a învățat Florin, ca să nu apară pe VAR: “Dă și mie osută douajde mii să-mi iau țigari și ți-i dau io la București, în retur”. 2-0.

Presiunea noastră pe linia careului mic continuă, așa că elvețienii ratează alte 15-16 ocazii și noi reușim să înscriem de două ori, fix ca la alba-neagra, în față la Eiffel Tower.

NU SUNT ATENȚI, LE-AM LUAT BANII!

Shaqiri, bă, Shaqiri, duceti-vă, bă, tată, acasă, că fotbalul nu e de voi!

La bulanul pe care-l aveți, dacă nu dădeați golurile alea în prima repriză, vă băteam 7-2.

Ziceți-i careva lui Edi că s-a terminat toată treaba, e liniște, deci poa să iasă din cazemată! Da’ mă rog, i-a ieșit astăzi, ce sulița lui!

Comments

Latest