Continuă manipularea Red & White. Suporterii lui Dinamo mințiți în față la webinar

Continuă manipularea Red & White. Suporterii lui Dinamo mințiți în față la webinar

Suporterii lui Dinamo cer de urgență deblocarea transferurilor, Red & White organizează pitch-uri și webinare.

La două săptămâni de la lansarea campaniei de crowdfunding, în cadrul căreia și-au manifestat intenția de a “investi” doar 53 de persoane, suporterii dinamoviști au fost invitați să dialogheze cu acționarii Red & White într-un webinar. Acesta a avut loc luni, ora 17:00, prin intermediul aplicației online Zoom.

Am spus “și-au manifestat intenția de a investi doar 53 de persoane” pentru că acesta este adevărul, în presă fiind prezentat de acționari trunchiat. Mulți dintre cei 53 nu au efectuat plata, termenul limită fiind 17 iulie 2023, însă de numărat au fost numărați oricum. Chiar și în atare condiții, suma nu acoperă mai mult de 5% din targetul anunțat în disperare de Red & White: “1.480.000 de Euro”. Găsiți articolul pe Prosport, sub semnătura lui Cătălin Mureșanu.

ÎNCĂ O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ

La webinarul în cauză au participat doar 16 persoane, printre care câțiva suporteri ai lui Dinamo din județul Ialomița. Câinii ăștia au fost mințiți în față.

Dan Gătăianțu, mai nou CEO Red & White, după ce Dorin Iacob a fost aruncat peste bord, le-a spus celor prezenți că acționarii RW au băgat 2,4 milioane de euro în club, până în momentul de față.

ADEVĂRUL ESTE ACESTA

Suma totală virată în club de Red & White nu depășește 1,3 milioane de Euro.

Așa cum presa a anunțat deja, prezentând cifre oficiale, de la Registrul Comerțului, cea mai mare parte a banilor a venit de la Florică și Pavel, prin firmele lor, adică 900.000 de Euro.

Însă nu contează asta acum, ci faptul că acționarii continuă să manipuleze suporterii și opinia publică, “cifra” oferită de Gătăianțu fiind preluată deja de presă.

Să recunoaștem, totuși, că nu e o minciună prea mare; diferența între MIT și REALITATE este de numai € 1,1 milioane. (smile)

CEREȚI ACȚIONARILOR DOVEZI

Am verificat informația chiar cu suporteri de-ai noștri prezenți la întâlnirea online. Aceștia mi-au confirmat tot ce a apărut astăzi în presă. Suma aceea umflată le-a fost comunicată de Dan Gătăianțu, fost CFO în varianta corporatistă, adică “director financiar” pe limba noastră, deci omul responsabil cu cifrele Red & White.

Cu unul dintre “câini” am făcut chiar un pact.

Având în vedere că este unul dintre cei care chiar au investit 1000 de Euro în campanie și care “drept răsplată” fost mințit în față, am hotărât împreună să le solicite celor de la Red & White dovada sumei de € 2,4 mil menționată ca fiind intrată în Dinamo deja.

Dacă actionarii Red & White refuză să o prezinte sau dacă suma nu corespunde, suporterul dinamovist a promis că va face publică minciuna. Eu deja o garantez ca atare!

Vă sfătuiesc și pe voi să procedați la fel. Solicitați dovezi celor din Red & White care să infirme ce vă dezvălui de câteva zile!

Până atunci însă, puneți-vă o întrebare: de ce refuză să răspundă la telefoane!? Inclusiv presa încearcă, în zadar, să dea de “acționarii lui Dinamo”.