Skip to content

Ceva nu se leagă în povestea lui Contra

Table of Contents

“Nu mi s-a părut nimic suspect decât în momentul în care am aflat salariile jucătorilor care au venit din ligile inferioare din Spania”, zice Cosmin în Gazeta Sporturilor, despre gașca spaniolă care a devalizat Dinamo.

“Suporterii pot să creadă și să mă învinovățească pe mine, dar cu mâna pe inimă spun că am fost la fel de păcălit ca ei.”

Știu și eu ce să zic!? Cosmin nu e chiar un băiat simplu, venit de la țară. Cosmin a jucat la națională, la cluburi din afară, pe unde apoi a și antrenat. Este un om de fotbal umblat, care s-a învârtit foarte mulți ani printre oameni cu bani, deci știe exact cum arată.

AȘA CĂ CEVA NU SE LEAGĂ

“La prima vizită a lui Cortacero la București, a venit cu soția și cu cei doi copii. Am fost să mâncăm în Herăstrău. Ne-a prezentat proiectul. Mi-a arătat o hârtie cu 500 de milioane de la o bancă. Dacă stai să analizezi toate lucrurile care s-au întâmplat. Dar eu îl credeam, nu nebunește, ci o mie la sută!”, mai dezvăluie Contra.

Și aici o problemă, prima!

Nici un om bogat nu simte nevoia să demonstreze că e bogat.

Un om cu 500 de milioane în cont, înseamnă că are o avere de cel puțin 5 miliarde. Cred că nici măcar Abramovici nu are atâția bani cash, pentru că oamenii de afaceri investesc constant, fondurile lor fiind preponderent în asseturi. E imposibil să nu fi știut asta Contra!

A doua problemă.

“Toate le făceau spaniolii din conducere. Singurul lucru pe care îl făceam eu era să vorbesc cu jucătorii în spaniolă, îi convingeam să se alăture acestui proiect.”

Deci un om de afaceri cu 500 de milioane cash aducea jucători din ligi inferioare, cu care vorbea chiar Guriță. Din nou, imposibil să nu îi fi dat cu virgulă, mult mai devreme decât s-a ajuns la contracte. Mai ales că "patronică" vorbea de Champions League.

Și mai sunt atâtea care nu se leagă!

La întâlnirea în Herăstrău, Cortacero o fi apărut la restaurant în pantofii ăia celebri!?

Bănuiesc că da, pentru că în ei a umblat toată vara magnatul, care zbura cu WizzAir.

“Dar în momentul în care am simțit că am durerea aia în piept …. Nu voiam să risc să fac un atac de cord din cauza unor mincinoși ca acești spanioli. Și am decis să plec.”

Bravo, mă bucur pentru Cosmin că e bine.

În pieptul suporterilor însă, durerea e și acum tot acolo.

Comments

Latest