Acționari și PR-iști online. Discuție cu un manager de club

Acționari și PR-iști online. Discuție cu un manager de club

Discuție cu un manager de club, zilele trecute, în timp ce se afla în concediu.

  • Da, cu mare plăcere, putem să vorbim, astăzi chiar pot, pentru că de luni voi fi la club toată ziua. Trebuie să stabilim foarte clar bugetul. Trebuie să aducem minimum 10 jucători. Trebuie să mai aranjăm amicale în cantonament. Va trebui să mă asigur că jucătorii și staff-ul beneficiază de tot ce au nevoie acolo. Mai vreau să aduc un sponsor. Neapărat trebuie să scoatem abonamentele și să stabilim prețul biletelor, să vedem și programul. Ai de angajat altă firmă de pază, pentru că sunt alte cerințe. Trebuie să …

Nu mai trebuie nimic, dormim liniștiți, du-te naiba, prost cine te-a sunat! Noi suntem cu Dinamo.

Adică noi nu avem stadion, trebuie găsit întâi, însă facem “revoluție” de la Saint Tropez. 40.000 de abonamente, poate chiar 60. “Istoric va fi”

Noi avem transferurile blocate, dar nu e problemă, le vom debloca cu crowdfunding.

De semnat l-am ratat pe Messi, e adevărat, însă vom aduce apropiat ca valoare, pentru că restul jucătorilor așteaptă să vadă dacă îi contactează în ultima săptămână Dinamo. (doar nu sunt toți căpcăuni ca Piticu ăla)

Firma de pază nu e problemă, o să mergem tot cu voluntari, pentru că avem know how UNICEF.

A trecut săptămâna asta, mai sunt doar 4 până la primul meci în Superligă. Suporterii lui Dinamo să fie calmi, totul e sub control, chiar dacă nu apar angajați în organigramă, ci chiar părăsesc clubul actualii.

Însă repet, răbdare, nu ca Daniel, care agită apele. E cu tentă, are războaie personale, vrea răul lui Dinamo.

Bine, mă, e OK, dar cu restul suporterilor ce ai!? De ce îi consideri idioți, sfătuidu-i să nu plece pe fentă!? Dacă tu ești un ignorant, nu înseamă că toți sunt așa!

Suporterii lui Dinamo aud, citesc, văd și mai departe gândesc cu mințile lor. Pentru că le pasă de Dinamo, pe care l-au salvat cu mari sacrificii, de care astăzi nu acceptă să se aleagă praful.

Presiunea pusă pe conducere le ajută clubul, nu îi face rău!

Rău îi fac cei cărora li s-a sugerat dinspre acționari să pună următoarea întrebare de PR: “Ce anume au promis și nu au respectat până acum?”

Nice try, însă eu le-am mai zis că nu sunt atât de abili pe cât se consideră.

Întrebarea către PR-iști trebuie întoarsă:

“Dar Șerdean ce a promis și nu a respectat?”

Nu a spus omul că Dinamo se va bate la titlu, nu a promis că va debloca transferurile, nici că va aduce director sportiv de la Barcelona. Tot ce a spus a fost că va căuta investitori, la fel ca Red&White, pe care poate spune acum că i-a și găsit, chiar. Par fix după chipul și asemănarea lui.

Și a mai făcut Șerdean ceva din ce copiază la virgulă băieții ăștia cu know how.

A încercat să distrugă DDB-APCH, asociație căreia i-a cerut desființarea în Instanță.

Red & White distruge DDB cu mantă, însă merge la fix, nu se lasă la mâna unui judecător: ONG - Crowdfunding -  Spartă coeziunea suporterilor în bisericuțe și pagini de Facebook.